van binnen & van buiten - natuurlijke innerlijke & uiterlijke verzorging, Stresscounseling en ontspanningsmassage - Almere

uiterlijke verzorging

Weleda cosmeticaproducten"van binnen & van buiten" biedt je tevens diverse uitgebalanceerde huidverzorgings- en ontspanningsmogelijkheden. Hierbij maak ik gebruik van de natuurlijke verzorgingslijn van Weleda. Zij bieden een breed assortiment producten om je lichaam en gezicht mee te verzorgen en te verwennen. Als je lichaam de aandacht krijgt die het verdient, werkt dit altijd positief door op je geest. Dan voel je je lekker in je vel. De cosmeticaproducten van Weleda zijn 100% plantaardig en vrij van synthetische geur-, kleur-en conserveringsstoffen.

Sinds begin 2015 ben ik ook importeur van de producten van Mom’s Stuff. Een lijn van superieure, 100% natuurlijke huidverzorgings producten die zodanig zijn samengesteld dat ze de huid diep voeden, hydrateren, kalmeren en beschermen. De producten zijn sterk geconcentreerd en er worden geen vulstoffen gebruikt. Kijk op www.momsstuff.nl voor meer informatie.

Door mijn veelzijdige aanpak ben ik in staat een compleet en zeer effectief behandelingstraject te geven. In gesprekken zoeken naar mogelijkheden is ‘van binnen’ aan de slag gaan, je overgeven aan de ontspanning van de gezichts-, en lichaamsbehandelingen werkt ‘van buiten’: "van binnen & van buiten"

Voor alle behandelingen zie tarieven

Mom’s Stuff