van binnen & van buiten - natuurlijke innerlijke & uiterlijke verzorging, Stresscounseling en ontspanningsmassage - Almere

wie ben ik

ontspanningstherapeute Jacqueline VermeijGraag stel ik mezelf aan je voor.
Mijn naam is Jacqueline Vermeij. Ik woon samen en heb twee prachtige dochters. In 1985 heb ik mijn diploma schoonheidsspecialiste behaald en ben ik in Amsterdam mijn eigen salon begonnen. In 2002 ben ik met mijn gezin naar Almere verhuisd en ben daar opnieuw een praktijk gestart, waar ik diverse gezichts- en lichaamsbehandelingen geef.

In de loop der jaren heb ik veel cliënten behandeld en ik merkte dat de persoonlijke en vaak diepgaande gesprekken die ik met hen voerde mij steeds meer gingen boeien. Ik voelde dat mijn interesse voor mensen niet alleen bij de buitenkant lag maar ook bij de binnenkant, het innerlijk.

Daarom besloot ik in 2007 de opleiding tot stresscounselor te volgen bij de Stichting Counseling Nederland (SCN). Daar heb ik in 2009 mijn diploma behaald. Zo is mijn jarenlange ervaring als schoonheidsspecialiste inmiddels aangevuld met uitgediepte talenten op het vlak van counseling.

Ik ben Weleda partner schoonheidsspecialiste. Dit houdt in dat ik exclusief getraind ben in de Weleda behandelingen en een goede kennis heb van de diverse productlijnen. Dit om een zo goed mogelijk advies te kunnen geven en de behandeling volledig op je af te kunnen stemmen.

Mijn passie is om mensen te laten ontspannen en een gevoel van welbehagen te geven. Ik help om de balans tussen innerlijke en uiterlijke schoonheid te bereiken.

De missie van "Van Binnen & Van Buiten" is om een bijdrage te kunnen leveren aan een betere, groenere wereld en daarom werk ik zoveel mogelijk milieuvriendelijk, ecologisch en natuurzuiver in mijn praktijk.