van binnen & van buiten - natuurlijke innerlijke & uiterlijke verzorging, Stresscounseling en ontspanningsmassage - Almere

kindermassage

In onze huidige snelle en drukke maatschappij wordt er veel van onze kinderen verwacht. Daardoor is er bij veel van hen een gevoel van onrust ontstaan Een ontspannende kindermassage kan dit gevoel wegnemen. Een massage is voor een kind weldadig voor het lichaam, de geest en de algehele gezondheid. Het is een goede manier om te ontspannen en bovendien levert een massage bewezen positieve effecten op op de groei, het leervermogen en het gedrag. Het draagt er toe bij dat kinderen zich veilig en gewaardeerd voelen; het helpt het kind om meer lichaamsbewustzijn en zelfvertrouwen te krijgen. Zeker bij klachten als onrust, spanningen, slecht (in)slapen en gedragsproblemen kan massage uitkomst bieden.

jongeren behandeling jeugdpuistjes

In de puberteit verandert er veel. Je school, je vrienden en je lichaam. Met sommige veranderingen zoals onzuiverheden en puistjes in je gezicht ben je niet altijd blij. Je wilt er eigenlijk zo snel mogelijk vanaf. Ik help je graag om op een natuurlijke manier je huid weer in balans te krijgen. Als je regelmatig langs komt voor de reinigende behandeling en de natuurlijke cosmetica producten thuis ook gebruikt kun je snel verbetering gaan zien. Daarnaast geef ik je diverse verzorgings- en voedingstips waarmee je zelf aan de slag kunt. Op die manier werken we 'van binnen' en 'van buiten' aan je huid. Om de behandeling zo aangenaam mogelijk voor je te maken mag je je eigen muziek meenemen. Op die manier hoop ik dat je je snel op je gemak zult voelen.